ÖVRIGA ANSLAG 2014

Jemedic AB, Gävle. Läkemedelsföretag med inriktning på kontraktstillverkning för läkemedels- och hälsokostindustrin. Stipendium ges som stöd till vidare produktutveckling och deltagande vid apoteksmässa.

Lith Lith Lundin Furniture AB, Torsåker. Möbeltillverkare som i egen verkstad – med råvaror hämtade inom fem mils radie – tillverkar en egen möbelserie. Stipendium ges som stöd till deltagande i två internationella möbelmässor.

miLuva AB, Gävle. Designar och tillverkar barnkläder som bland annat säljs i webb-shop- Stipendium ges som stöd till utveckling av hemsida på finska och anlitande av extern marknadsföringsresurs i Finland.

Trainparts Sweden AB, Bollnäs. Tillverkar, underhåller och bygger om delar till järnvägsfordon. Stipendium ges som stöd till etableringsinsatser i europeiska länder,
Svenska Aerogel AB, Gävle. Utvecklar och tillverkar olika aerogelliknande material. Aerogeler är bland annat kända för sin extremt goda isoleringsförmåga och för att vara ett av världens lättaste fasta material. Stipendium ges för anlitande av konsultstöd vid strategiskt viktiga kundförhandlingar.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK